top of page
  • Obrázek autoraJiří Brouk

Modely Zontes 125 dorazili do ČR!


Do nabídky jsme nově zařadili tři nové modely od značky Zontes s objemem 125ccm. Jde o skvěle vybavené - ve své třídě bezkonkurenčně - stroje, nejen pro začínající motorkáře. Navíc za neuvěřitelnou cenu.


První je model 125 G1 Scrambler. Kulaté světlo a skoro rovné sedlo mu dávají nádech klasiky. Zatímco kompletní LED osvětlení, ABS a digitální displey jsou plně moderní prvky. Navíc zde najdeme podvícené ovladače, nastavitelné páčky a jejich chrániče už v základní výbavě. Stejně tak i padací ochranný rám. Navíc se díky pneumatikám s drsnějcím povrchem nemusí bát ani polní cesty.


Další novinkou je model 125 U1 Hyper Trail. Jak již název napovídá, tento stroj bude skvělý společník do lehkého terénu a na průjezdy úzkých cestiček. Tomu odpovídá i jeho výbava, která zahrnuje kompletní LED osvětlení, chrániče nastavitelných páček s blastery, padací rámy a vysoko přichycený přední blatník. Navíc je zde i systém bezklíčkového zapalování, díky kterému se nemusíte starat o klíček.


Poslední a neméně důležitou novinkou je model 125 U Urban. Jde o čistokrevný naháč, který oceníte hlavně při proplétání městským provozem a na utažených okreskách. I tady najdete skvělou výbavu v podobě nastavitelných páček, kompletního LED osvětlení, podsvícených ovladačů na řídítkách a ABS.


O všech modelech najdete kompletní informace na našich stránkách.

1 227 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page